Karcher hogedrukreiniger

karcherWanneer we spreken over het beste dat er op de markt op vlak van hogedrukreinigers is terug te vinden, dan komt het merk Kärcher al snel om de hoek kijken. Dit bekende en vertrouwde Duitse topmerk beschikt over een zeer lange geschiedenis op vlak van het produceren van hogedrukreinigers. Kenmerkend voor deze toestellen is dat ze steeds over een optimale duurzaamheid beschikken en bovendien ook het milieu hoog in het vaandel dragen. Dat is echter niet alles, want er wordt op een uitermate zuinige manier met zowel elektriciteit als water omgesprongen waardoor de verbruikskosten van de hogedrukreiniger zoveel mogelijk kunnen worden beperkt. Ben je met andere woorden op zoek naar een echt kwalitatieve hogedrukreiniger en mag deze wat extra kosten? Dan is de Kärcher hogedrukreiniger voor jou ongetwijfeld een goede keuze!

Kärcher K2.980M hogedrukreiniger

Eén van de populairste hogedrukreinigers uit het aanbod van Kärcher is de K2.980M versie. Deze eenvoudig te bedienen hogedrukreiniger beschikt over enorm veel accessoires. Denk daarbij niet alleen aan een rioolslang, maar ook aan een powerlans, een terrasreiniger en een vuilfrees. Deze accessoires worden bij de meeste hogedrukreinigers niet standaard meegeleverd waardoor je als koper nog rekening moet houden met een extra kostprijs. Bij de Kärcher K2.980M is dat dus niet het geval en beschik je meteen over alles wat je nodig hebt om alle mogelijke oppervlaktes te reinigen!

Kärcher 550M hogedrukreiniger

Wie op zoek is naar een degelijke, maar niet al te dure hogedrukreiniger kan er voor kiezen om de Kärcher 550M in huis te halen. Deze krachtige hogedrukreiniger is ideaal voor het reinigen van terrassen en bepaalde auto-onderdelen. Wanneer je dit toestel in huis haalt moet je er wel rekening mee houden dat standaard niet alle accessoires worden meegeleverd. De standaard uitvoering kan voor bepaalde doeleinden misschien iets te beperkt zijn waardoor het aankopen van wat extra accessoires noodzakelijk kan zijn. Hoe dan ook is ook deze Kärcher hogedrukreiniger absoluut een aanrader, zowel voor sporadisch als voor regelmatig gebruik.