Kew hogedrukreiniger

kewHet Deense merk Kew heeft door de jaren heen bijzondere bekendheid weten te verwerven omwille van haar hogedrukreinigers. De reinigers die allen beschikken over een typische, lichtblauwe kleur zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen en zijn zowel geschikt voor particulier als bedrijfsmatig gebruik. Inmiddels werd Kew echter overgenomen door Nelfisk. De vroegere Kew hogedrukreinigers zijn op vandaag dan ook uitsluitend onder de nieuwe merknaam, namelijk Nilfisk-ALTO te verkrijgen. Dat geldt overigens ook voor mensen die op zoek zijn naar onderdelen voor hun oude toestel. Ben je nog op zoek naar een goede hogedrukreiniger en heb je, je oog laten vallen op deze van Kew? Dan verstrekken wij je daar in dit artikel graag de nodige informatie over!

Verschillende Kew hogedrukreinigers

In het aanbod van Nilfisk-ALTO zijn tegenwoordig heel wat interessante hogedrukreinigers terug te vinden. Een typisch voorbeeld van een populaire hogedrukreiniger die ook nog eens beschikt over warm water is de Neptune 2 Special. Deze compacte hogedrukreiniger heeft alles aan boord om zelfs professionals alles te bieden wat ze ook maar enigszins van hun toestel kunnen verwachten. Eenvoudigere hogedrukreinigers van dit merk die uitsluitend werken met koud water zijn dan weer de Poseidon 2 en Poseidon 3 of de Poseidon 4 en Poseidon 5 PA.

3 jaar garantie op Kew hogedrukreinigers

De optimale kwaliteit van de Kew hogedrukreinigers die op vandaag worden geproduceerd door Nilfisk-ALTO is onder andere terug te zien in de duurzaamheid van de toestellen. Daar waar bepaalde reinigers van goedkopere merken reeds na enige tijd problemen kunnen vertonen is dat bij deze toestellen niet het geval. Mocht dat wel zo zijn, dan biedt het bedrijf je de beste garantie op de markt en dat voor een periode van zomaar even drie jaar. Ondervindt je in deze periode hinder met je toestel of is deze defect? Dan kan je deze geheel kosteloos laten herstellen.