Lavor hogedrukreiniger

lavorDe Lavor hogedrukreinigers zijn opvallend genoeg in Nederland niet zo bekend. Dat is vreemd, want verschillende uitvoeringen werden eerder reeds verkocht door met name supermarkt Lidl. Alleen de Lavor Superwash 160 blijkt de weg naar de consument te hebben gevonden. Deze eenvoudige, maar toch erg degelijke hogedrukreiniger is dan ook ideaal voor het sporadisch reinigen van bijvoorbeeld je terras of andere oppervlakken waar zich hardnekkig vuil op heeft gemanifesteerd. Lavor beschikt op vlak van de ontwikkeling van hogedrukreinigers over een ruime ervaring van meer dan 35 jaar en dat is terug te zien in de toestellen. Wie er voor kiest om een hogedrukreiniger van dit merk aan te kopen kiest voor een degelijk toestel, maar dan wel in combinatie met een voordelige kostprijs.

Lavor Superwash 160

De Lavor Superwash 160 hogedrukreiniger wordt aanzien als één van de populairste, zo niet dé populairste hogedrukreiniger die er op de Nederlandse markt is terug te vinden. Dit gele en relatief eenvoudige toestel beschikt over een krachtige reiniging en kenmerkt zich door een degelijke duurzaamheid. Wat wel meteen opvalt is dat er slechts een beperkt aantal accessoires standaard bij worden geleverd. Wie bijvoorbeeld nood heeft aan een krachtig pistool of een efficiënte oppervlakte reiniger zal deze toch apart moeten aankopen. Hetzelfde geldt voor met name speciale borstels. Je moet er wat dat betreft dan ook wel rekening mee houden dat het standaard kostenplaatje nog verder kan worden aangevuld.

Optimale mix tussen prijs en kwaliteit

In vergelijking met hogedrukreinigers van andere merken zijn de toestellen van Lavor over het algemeen een behoorlijk stuk voordeliger. Dat is echter niet te zien in de kwaliteit van het toestel. Hoewel de hogedrukreinigers van Lavor niet meteen geschikt zijn voor bedrijven zijn ze voor particulieren ideaal. Ze combineren dan ook steeds een goede duurzaamheid met een kostprijs die voor iedereen haalbaar is. Let wel, de meeste uitvoeringen van de Lavor hogedrukreinigers zijn standaard niet of slechts van weinig accessoires voorzien. Hou wat dat betreft dan ook maar beter rekening met een extra kostprijs.